Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd

sve kategorije

Početna> Slučaj&Novosti

12 vodećih svjetskih tvrtki s platformama za rad u zraku 2023. – financije, poslovne strategije, glavne vijesti

Vrijeme: 2023-06-16 Učitavanja: 56

1123_ 副本

Globalni pregled industrije zračnih radnih platformi 2023.:

Radne platforme (AWP), ili kamioni s korpama, predstavljaju mehaničke dizalice uređaji koji se koriste za obavljanje aktivnosti održavanja i izgradnje u zraku povišene platforme ili visine. Opremljen je škarama, okomitim i zglobna dizala sa granom, konektori za komprimirani zrak, električni alati i specijalizirani opremu, uključujući okvire prozorskog stakla i jedinice ispod mosta, za podizanje operateri. AWP pruža poboljšanu sigurnost, mobilnost i fleksibilnost za operatera za dosezanje uskih i zahtjevnih građevinskih područja. Posljedično, oni naširoko se koriste za transport i logistiku, maloprodaju, skladište i aplikacije za pohranu.

Koliko je veliko tržište zračnih radnih platformi:

· Vrijednost tržišne veličine u 2022.:8.8 milijardi dolara

· Predviđanje prihoda industrije u 2028.:13.5 milijardi dolara

· Brzina rasta:CAGR od 7.18%

· Osnovna godina procjene:2022

· Povijesni podaci:2017-2022

· Buduće razdoblje predviđanja:2023-2028

Globalna zračna radna platforma Pokretački čimbenici industrije i buduća potražnja Analiza:

Razvoj pametnih gradova i široka primjena uređaja za provođenje aktivnosti održavanja postojeće infrastrukture su među ključni čimbenici koji potiču tržište zračnih radnih platformi. Nadalje, dizanje fokus brojnih građevinskih organizacija na usavršavanje radnika i operatera sigurnost tijekom obavljanja radnji nadzora djeluje kao još jedan značajan faktor koji potiče rast. Osim toga, sve veća dostupnost najma usluge privremenog iznajmljivanja dizalica također pokreće rast tržišta. Štoviše, nekoliko tehnoloških dostignuća, poput integracija senzora nagiba i instrumenata za automatsku samoprovjeru u novel AWP-ovi pozitivno utječu na globalno tržište.

Osim toga, sve veće prihvaćanje ovih naprednih sustava, jer oni pružaju upozorenja i upozorenja operateru u stvarnom vremenu, te poboljšati operativni sigurnost opreme, dodatno potiče rast tržišta. Osim toga, vrhunske tvrtke, uključujući Aichi Corporation (Toyota Industries Corporation), Dinolift OY, Haulotte Group (Solem SA), Hunan Sinoboom Intelligent Equipment Co. Ltd., Tadano Ltd., itd., ulaze u strateška partnerstva za širenje njihovu bazu potrošača, koja također pokreće globalno tržište. Osim toga ovo, izgradnja visokogradnje i raznih infrastrukturnih Očekuje se da će razvoj događaja, posebno u gospodarstvima u razvoju, potaknuti tržištu zračnih radnih platformi tijekom predviđenog razdoblja.

Prema IMARC Group, 12 najboljih svjetskih tvrtki za zračne radne platforme 2023:

· Aichi Corporation (Toyota Industries Corporation)

· Dinolift OY

· Haulotte Group (Solem SA)

· Hunan Sinoboom Intelligent Equipment Co. Ltd

· JLG Industries, Inc. (Oshkosh Corporation)

· LGMG North America Inc.

· Linamar Corporation

· Grupa Manitou

· MEC zračne radne platforme

· Tadano Ltd

· Terex Corporation

· Zhejiang Dingli Machinery Co Ltd.

Izvadak iz IMARC grupe


Vruće kategorije